Activiteiten bij Libertas

Binnenkort starten er bij Servicecentrum Libertas Leiden allerlei activiteiten. Belangstellenden kunnen zich nog opgeven voor een aantal daarvan. Op vrijdag 4 september start de cursus T’ai Chi (voor beginners), die doorgaat tot 25 juni volgend jaar. Deelname kost 102 euro. Op diezelfde vrijdagmiddagen wordt ook de cursus Hatha Yoga(voor beginners) gegeven. Deelname aan deze cursus kost 84 euro.

Bij voldoende belangstelling start er ook een cursus fit en gezond voor ouderen, een technische knutselclub voor kinderen, een eethoek met eens per maand een warme maaltijd, en een cursus weet wat je eet.

Libertas is te vinden aan Herenstraat 61. Opgeven kan via 071-5120483.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×