Alles over psychische stoornissen

Voor mensen die persoonlijk of in hun werk te maken hebben met psychische stoornissen en klachten, organiseert Preventie GGZ Leiden een aantal gratis informatieavonden. Op maandag 14 september organiseert GGZ in samenwerking met Brijder een bijeenkomst over alcoholverslaving. Op maandag 28 september wordt stilgestaan bij psychoses. Het onderwerp dat op maandag 26 oktober aan de orde komt, is angst. Op maandag 9 november wordt gesproken over onbegrepen chronische pijn en op maandag 30 november over traumaproblematiek. Het onderwerp dat op donderdag 8 oktober en 12 november centraal staat, is borderline.

Alle bijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.30 uur en vinden plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×