Kunstwand van lolly's in Amsterdam, foto: Marcel Koppen.

Eetbaar Kunstproject Lange Mare geannuleerd wegens griep en dronken automobilist

Afgelopen zaterdag zou aan de Lange Mare een kunstwand met ruim 25.000 lolly’s gebouwd worden. Helaas lieten drie leden van het opbouwteam verstek gaan vanwege griepverschijnselen. De vervangende teamleider werd op weg naar de Lange Mare aangereden door een dronken automobilist. Tegen zoveel overmacht was het team niet opgewassen en werd het project geannuleerd. Als tegemoetkoming voor het winkelend publiek, heeft het team de hele dag extra veel gratis lolly’s uitgedeeld. Er wordt nu gekeken naar mogelijkheden om de kunstwand alsnog op korte termijn in Leiden op te stellen. Meer info en agenda: www.chupachups.nl .

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×