D66: "Proef met gele zakken mislukt"

De fractie van D66 in Leiden beschouwt de proef met gele vuilniszakken, die niet kapot te scheuren zouden moeten zijn door meeuwen, als mislukt. Ze zijn te weinig gebruikt. De enige oplossing om te voorkomen dat ook volgend seizoen het straatbeeld ontsierd wordt door rotzooi op straat is volgens duo-raadslid Peter Bootsma om te gaan werken met ondergrondse afvalcontainers. De partij heeft wethouder Steegh gevraagd inzichtelijk te maken wat het kost om daarop over te gaan. Bootsma: “Die gele vuilniszakken zouden misschien gewerkt hebben als de gemeente die massaal en het hele seizoen huis aan huis zou hebben laten bezorgen. Maar nee hoor, ze staan niet eens vermeld op de website, dus dan mag je eerst zelf even gaan uitzoeken hoe je ├╝berhaupt aan die dingen komt. Dat doet natuurlijk niemand’.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×