Kennismakingsbijeenkomst voor ondernemers

Op 7 september organiseert bv.leiden.nl, dat is ondernemersvereniging in de Leidse regio, een kennismakingsbijeenkomst in het Scheltemacomplex in Leiden. Tijdens deze bijeenkomst kunnen ondernemers kennis maken met de vereniging bv.leiden.nl en met elkaar. Tijdens de bijeenkomst zal Richard Bottram iets vertellen over ondernemen en wat daarbij komt kijken. Richard Bottram heeft in 2006 en 2007 het Project Marathon 365 – run against cancer succesvol opgezet en afgerond, in dit project heeft hij in 1 jaar (365 dagen) 365 marathons door heel Europa gelopen. Met deze ervaring kan hij boeiend vertellen over wat er nodig is om zo’n onderneming succesvol te maken.

De bijeenkomst vindt plaats in het Scheltema Complex en start op 7 september om 17.30 uur. Alle ondernemers uit de regio zijn welkom tijdens deze bijeenkomst.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×