Dronken bromfietsers beboet

Afgelopen vrijdag zijn twee dronken bromfietsers beboet. Een 20-jarige Katwijker ging rond 23.45 uur op de Zeeweg onderuit. De 19-jarige vriendin die achterop zijn bromfiets zat, raakte gewond aan haar schouder, been en knie en moest naar het ziekenhuis. De politie constateerde dat de man gevallen was, omdat hij veel te diep in het glaasje had gekeken. Hij had bijna vijf keer zoveel gedronken als voor een beginnend bestuurder toegestaan is.

Een 18-jarige plaatsgenote die ook met haar bromfiets in de buurt was, vertelde dat zij ook gevallen was. Zij werd eveneens aangehouden, omdat ze bijna net zoveel gedronken had als de 20-jarige. Beiden krijgen een proces-verbaal. Bovendien zijn ze hun rijbewijs kwijt.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×