Snorfietsers hebben dorst

Twee snorfietsers hadden dit weekend zo’n dorst, dat zij de toegestane alcoholpromillages aan hun laars lapten. Zaterdag werd op de Zijldijk in Leiderdorp rond 18.40 uur een 50-jarige snorfietser aangehouden. Deze Leidenaar had sinds 2006 geen rijbewijs meer. Hij raakte dat destijds kwijt, omdat hij was gaan rijden terwijl hij veel te veel gedronken had. Het alcoholpromillage bedroeg toen 850 ug/l. De man had daar niet veel van geleerd. Nu blies hij maar 110 ug/l minder.

In Oegstgeest werd zondagochtend rond 05.25 uur een 21-jarige Oegstgeestse stilgezet op de Herenweg. Deze net beginnende snorfietsster blies 700 ug/l. Ze is niet alleen haar rijbewijs kwijt, maar kreeg ook een proces-verbaal.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×