Micha de Winter geeft lezing bij jarig Libertas Leiden

Onder de titel: “Wát er ook speelt in de wijk, laat het vooral kinderen zijn”, brengt Libertas Leiden een nieuwe brochure uit, ter gelegenheid van de viering van 110 jaar kinderwerk. De brochure wordt op donderdag 10 september overhandigd aan wethouder Gerda van den Berg. Ter gelegenheid van de feestelijke presentatie zal Professor Dr. Micha de Winter, hoogleraar maatschappelijke opvoedingsvraagstukken aan de Universiteit van Utrecht, een lezing houden over het belang van het kinderwerk. De lezing “Kinderwerk is verbindingswerk” gaat in op achtergronden en actuele problematiek rond dit thema. In het Volkhuis wordt een pedagogisch visiespel ‘VisieVibes’ gepresenteerd van 16.00 tot 18.00 uur, eveneens op 10 september.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×