Smalspoor-modelbouwdagen in Smalspoormuseum

Voor de 11e maal worden weer de populaire Smalspoor-modelbouwdagen gehouden in het Nationaal Smalspoornuseum in Valkenburg. Voor de grote en kleine liefhebbers valt er weer een hoop te bekijken en te genieten. Volgens de organisatoren is de absolute top op gebied van modelbouw tijdens dit weekeinde aanwezig met de mooiste modelbanen. De modellen staan opgesteld tussen de echte, levensgrote locomotieven en dat maakt dit evenement tot een bijzondere ervaring. Naast de vele binnen- en buitenlandse inzendingen wordt er dit jaar ook een demonstratie gegeven met antieke blikken speelgoedtreinen en is er een expositie van de Zoetermeerse kunstenaar John Henninger, die de sfeer van het oude smalspoor op zijn doeken vastlegt.

De modelspoorbouwdagen worden gehouden op 5 en 6 september. Meer info: www.smalspoormuseum.nl .

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×