Koenraad Kortmulder exposeert bij Servicecentrum Libertas

Koenraad Kortmulder is een geboren en getogen Rotterdammer, maar studeerde en promoveerde aan de Leidse Universiteit, waar hij zelf nadien als bioloog aan verbonden was. Kortmulder is nu gepensioneerd en heeft het ‘zakelijke’ tekenen, dat bij zijn vak hoorde, ingeruild voor vrij, door de natuur en cultuur geïnspireerd werk. In het begin viel dat de kunstenaar niet mee; in feite moest hij vergeten, wat hij als bioloog geleerd had. Hij volgde lessen bij Pol de Jong, Frans de Haas en Wim van Hoogstraten. Bij Servicecentrum Libertas Leiden is vanaf 1 september een serie natuurtekeningen/ schilderingen van Kortmulder te zien.

Openingstijden:
Van Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Servicecentrum Libertas Leiden, Herenstraat 61, Leiden.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×