Houtstapel in brand gestoken, bewoners appartementencomplex geëvacueerd

Ook Leiderdorp is de afgelopen periode regelmatig opgeschrikt door brandstichting. Afgelopen nacht werd een houtstapel op een bouwplaats op de hoek Gaarmeesterstraat met de Vronkenlaan in brand gestoken. Omdat de brandende stapel dicht bij twee bouwketen en een appartementencomplex lag, werden de bewoners tijdelijk geëvacueerd. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg. Nadat het vuur geblust was, werd het complex na metingen door de brandweer veilig bevonden en konden de bewoners weer terug naar hun appartementen. De politie is begonnen met een onderzoek en vraagt mensen die mogelijk belangrijke informatie hebben om contact op te nemen met de politie in Leiderdorp via 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×