Verdachten diefstal of heling auto aangehouden

De politie heeft gistermiddag twee Leidenaren, van 19 en 22 jaar, aangehouden op verdenking van diefstal of heling van een auto, die eerder deze maand in Leiderdorp was gestolen. De eigenaar zag zijn gestolen auto op de Kanaalweg rijden en lichtte direct de politie in. De politie kreeg de auto op de Leidseweg in Voorschoten in het zicht, maar de twee Leidenaren hadden dat in de gaten. Ze reden de Jan Pietersz Coenstraat in, sprongen uit het verdachte voertuig en namen de benen. Een van hen werd op de Krimkade gearresteerd; zijn kompaan werd elders in Voorschoten aangehouden. Beide verdachten zijn voor het verdere onderzoek ingesloten.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×