Presentatie 10e editie Rapenburgconcert

In theehuis De Leidse Hout werd gisteren het programma gepresenteerd van de 10e editie van het Rapenburgconcert, dat aanstaand weekend plaatsvindt. Martine Teunisse, Jan en Willem Kiewiet de Jonge lichtten het programma toe, waarin naast veel muziek, ook veel cultuur te zien en te beluisteren valt. Zo wordt de opening van het festival op het hoofdpodium verricht door de ‘godfather’ van de Pilgrim Fathers, William Brewster, die hiervoor speciaal uit Amerika is overgekomen. Dit in het kader van het ‘Pelgrims Fathers Jaar’. Ook kan men de ‘Fathers’ in ‘levende lijve’ ontmoeten, onder andere in de Hortus Botanicus. Het volledige programma is te vinden op: www.rapenburgconcert.nl .

Martine Teunisse, Jan en Willem Kiewiet de Jonge, foto: Marjo Heemskerk.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×