Leidse Tennis Masters

Al een paar maanden hebben tennissers uit de regio zich voorbereid op de Leidse Tennis Masters. Ze konden zich via het Buize Pers Tennis Circuit kwalificeren voor dit belangrijke toernooi, dat tussen 13 en 20 september bij Tennisclub Unicum wordt gehouden. Bij de Masters laten zowel dames als heren in diverse categorie├źn zien wat zij in hun mars hebben. De winnaars gaan niet alleen naar huis met een beker en bloemen, ze krijgen ook een geldbedrag.

Extra bijzonder is dat de Leidse Tennis Masters dit jaar voor de 30 e keer wordt gehouden. Het publiek heeft gratis toegang tot de wedstrijden. Meer informatie is te vinden op www.leidsemasters.nl .

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×