Politie zoekt getuigen en plaatst stoepbord

Vrijdagmiddag 7 augustus, rond 14.45 uur, werd een 74-jarige vrouw uit Leiden aangereden door een vrachtwagen en overleed even later aan haar verwondingen. De vrouw reed met haar snorfiets over het noodfietspad van de Willem de Zwijgerlaan; de vrachtwagen kwam vanaf het bouwterrein bij de Groenoordhallen en wilde de weg oprijden. Daarbij werd de vrouw aangereden. De politie heeft een stoepbord geplaatst met een getuigenoproep, om de toedracht van het ongeluk vast te kunnen stellen. Getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie van Leiden Noord op het algemene telefoonnummer 0900-8844, of zich te melden op het politiebureau aan de Kooilaan 96.

Op dinsdag 8 september wordt in de uitzending van Team West van RTV West eveneens aandacht geschonken aan het ongeval. Team West wordt iedere dinsdag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt Team West om 07.21 uitgezonden, waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×