Politie plaatst stoepbord met getuigenoproep autobranden

De politie van Oegstgeest plaatst in het winkelcentrum Langevoort een stoepbord, met het doel meer te weten te komen over de dader(s) van de serie autobranden. De politie hoopt op deze manier een grote groep mensen te bereiken, die hen meer informatie zou kunnen verschaffen. Ook via Twitter worden de inwoners van Oegstgeest opgeroepen om alert te zijn. Oegstgeestenaren, die op de hoogte willen blijven, kunnen zich aanmelden via: www.twitter.com/PolitieHM . Nogmaals verzoekt de politie om onmiddellijk 112 te bellen, als men iets verdachts ziet. Mensen, die tips hebben wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×