Ien van den Bergh overhandigt het eerste exemplaar van het programmaboek  aan wethouder Jan-Jaan de Haan. Foto: Michiel van Poelgeest

Jan-Jaap de Haan ontvangt eerste exemplaar programmaboek Open Monumentendagen

Afgelopen vrijdag nam wethouder Jan-Jaap de Haan (Cultuur, werk en inkomen) in het Gemeenlandshuis van het Hoogheemraadschap van Rijnland, het eerste exemplaar van het programmaboek van Open Monumentendagen Leiden 2009 in ontvangst. Ien van den Bergh, voorzitter van de stichting Open Monumentendagen Leiden, overhandigde het volledig vernieuwde programma met het thema ‘Leiden op de kaart’ vol trots aan De Haan. Er waren vele genodigden en sponsors aanwezig, waaronder de nieuwe sponsor Tom Hazenberg van Hazenberg Archeologie. Op zaterdag 12 en zondag 13 september vindt in Leiden de 22e editie van de Open Monumentendagen plaats, waarbij ruim 30 bekende monumenten en onontdekte gebouwen in kaart worden gebracht en opengesteld voor publiek.

De gids, die dit jaar voor het eerst volledig in kleur is uitgevoerd, bevat alle informatie over de opgestelde monumenten, de speciale kaartenroute, een overzicht van alle nevenactiviteiten en allerlei wetenswaardigheden. Vanaf morgen is het boekje beschikbaar en te verkrijgen op diverse locaties in Leiden en de regio, zoals bij het Visitor Centre, het Stadhuis, het Stadsbouwhuis en de bibliotheken. Rond het thema ‘Leiden op de kaart’ worden ook dit jaar weer tal van activiteiten zoals tentoonstellingen, een jeugdprogramma en gratis inloopconcerten georganiseerd.

Meer info en volledig programma: www.leiden.nl/openmonumentendagen

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×