Werkzaamheden op en rond Willem de Zwijgerlaan

Vanaf morgen wordt de huidige fietsroute tussen de Marnixstraat en Gooimeerlaan, die langs de noordkant (Groenoordhallenzijde) loopt, afgesloten. Fietsers worden dan langs de zuidkant geleid. Deze verkeerssituatie duurt in totaal 8 weken. De Gooimeerlaan wordt namelijk verlegd; het nieuwe gedeelte van de weg is inmiddels klaar en kan eveneens vanaf morgen door het autoverkeer gebruikt worden. Hierbij is het oude gedeelte afgesloten. Als gevolg hiervan wordt het autoverkeer tussen de verlegde Gooimeerlaan en de Marnixstraat over de zuidelijke rijbaan geleid (beide richtingen één rijstrook).

Vanaf 7 september kan alle verkeer niet meer de Sumatrastraat inrijden vanaf de Willem de Zwijgerlaan en wordt omgeleid via de Kooilaan en Surinamestraat. Uitgaand verkeer vanaf de Sumatrastraat blijft wel mogelijk met uitzondering van 16 september wanneer er asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden. Dan wordt ook het uitgaande verkeer via de Surinamestraat en de Kooilaan omgeleid.

Op 15 en 16 september wordt er ook ernstige verkeershinder verwacht bij de Zijlbrug.

Meer info en actuele verkeersinformatie: www.leiden.nl/willemdezwijgerlaan

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×