Foto: PR.

Attila Oegstgeest schiet raak bij Cloutwedstrijd

Afgelopen zondag organiseerde de vereniging van Handboogschutters Attila uit Oegstgeest de jaarlijkse Cloutwedstrijd. Het ‘middeleeuwse’ evenement werd voor de tweede maal heel toepasselijk gehouden bij Ruïne van Teylingen. Gelukkig was het droog, maar een stevige wind zorgde voor een extra handicap bij het schieten op grote afstand. Vanuit het hele land waren de boogschutters bij elkaar gekomen voor deze unieke dag.

Er werd zondag in twee sessies van 36 pijlen [6×6] geschoten. Om 15.00 uur werden de winnaars bekend gemaakt:

Bij de jeugd ging de eerste prijs naar Koen Mesman de tweede naar Christiaan van Wheegel en de derde naar Jelle Versteege.
Bij de dames Hout ging de eerste prijs naar Irene Kruschwitz en bij de dames Recurve werd Gon Hartsuiker eerste en Iris Vencken tweede en Jannie Koet – van der Veer derde.
De heren op 110 en 125m werd gewonnen door Emiel de Vroege tweede werd Egbert Braam en derde Clint Schilperoort .
Henry Aalders, Martin van der Mark en Freerk Leguit werden 1,2 en 3 bij de categorie BareBow.
Bij de Heren Hout waren dat Erik van den Oever, Rinus Boekkooi, Edwin Goncalves.
In categorie Heren Ruiterboog werden de eerste 3 plaatsen bezet door Jaron Achterberg, Marc van Disseldorp, Michiel Braggaar.

Echte records werden gebroken bij de Heren Recurve. De winnaar Erik Croes heeft een totaal van 177 punten gehaald hij had bijna geen pijlen die niet een score opleverde. Tweede werd John van den Nouland en derde Loe Jacobs.

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×