Sloepentocht voor Ronald McDonald Huis groot succes

Gisteren vond een sloepentocht door de Leidse grachten en singels plaats, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Ronald McDonald Huis Leiden. De tocht werd georganiseerd door de Leidse Rederij en het nieuwe bedrijf Skibb, dat als eerste in Nederland een ‘botenwasstraat’ exploiteert. De deelnemende boten gingen eerst flink in het sop, dat gelukkig ecologisch en dus biologisch afbreekbaar is en namen vervolgens stralend deel aan de tocht. Behalve de opbrengst van de inschrijfgelden, werd er ook onderweg nog flink wat geld ingezameld. Peter Labruyere zong zijn loflied over de Sleutelstad en overhandigde een medewerkster van het Ronald McDonald Huis de opbrengst van de sloepentocht. Ondanks het wat sombere weer was het een geslaagde dag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×