Buslijn 14 feestelijk geopend

Sinds december reed er geen bus meer door de Fortuinwijk naar de Aaltje Noordewierlaan. Voor veel oudere bewoners van Boshuizen en Fortuinwijk betekende dat een einde aan hun vrijheid. Komende donderdag opent wethouder John Steegh buslijn 14. Deze buslijn rijdt langs winkelcentrum de Luifelbaan, door de Fortuinwijk naar de Aaltje Noordewierlaan. Hierdoor kunnen de ouderen vanuit Boshuizen en de Fortuinwijk weer winkelen en naar het wijkrestaurant. Bovendien kunnen ze weer deelnemen aan de activiteiten in het verzorgingshuis Rijn en Vliet. Ook zijn verpleeghuis Zuydtwijck en het gezondheidscentrum nu beter bereikbaar. De opening vindt donderdag om 11.30 uur plaats bij de halte aan de Aaltje Noordewierlaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×