Oldtimers in Voorschoten

Overmorgen wordt het straatbeeld in voorschoten bepaald door oldtimers. De auto’s, brommers, motorfietsen en bedrijfswagens die eigenlijk al aan hun pensioen toe zijn, maken ’s morgens een gezamenlijke rit van ongeveer 60 km door de omgeving. Daarna zijn ze in het centrum te bewonderen. De mooiste klassiekers in de diverse categorie├źn krijgen bovendien een prijs. Alle deelnemers ontvangen een rallyschildje en herinneringsvaantje.

Bezitters van een oldtimer uit bouwjaar 1984of eerder die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via www.vovnieuws.nl/ . Publiek dat de oldtimers wil bewonderen, is vanaf 12.00 uur welkom in het centrum van Voorschoten, waar allerlei feestelijke activiteiten plaatsvinden.

De Oldtimerdag is een initiatief van de Voorschotense Oldtimer Vereniging, die het evenement voor de 16 e keer organiseert.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×