Jerome Barde, foto: PR.

Burchtjazzconcerten weer van start

Saxofonist Barend Middelhof en de Parijse gitarist Jerome Barde geven de aftrap voor het nieuwe seizoen van de Burchtjazzconcerten. Vanaf 17 september zit het nieuwe programma weer boordevol muzikale verrassingen, zoals een concert met Mayafra met de Cubaanse pianist Ramon Valle en de Amerikaanse trompetist Philip Harper en vele anderen. De Leidse Burchtjazzconcerten hebben een goede naam opgebouwd en mogen zich in de nationale jazzwereld scharen onder de toptien van de Nederlandse jazzpodia.

Het eerste concert in de nieuwe reeks vindt plaats op donderdag 17 september, aanvang 21.30 uur.

Meer info en volledig programma: www.deburchtleiden.nl en www.leidsjazztrio.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×