Leiden Communicatiestad gestart met benoeming directeur

Afgelopen donderdag is ‘Leiden Communicatiestad’ van start gegaan met de benoeming van Peter Duijvestein tot directeur. De stichting is opgezet met het doel de komende jaren de communicatiesector in Leiden vergroten en versterken. Wethouder Marc Witteman (economie) benadrukte in zijn toespraak het belang van deze stichting, die in samenwerking tussen ondernemers, overheid, onderwijs en onderzoekers, de stad Leiden een extra stevige economische basis voor de toekomst kan geven. Witteman vergeleek de opzet van de stichting met het succes van het Bio Science Park, dat 25 jaar geleden op dezelfde wijze van start ging. Duijvestein dankte de aanwezigen voor het vertrouwen en garandeerde, dat de stichting geen praatclub zal worden, maar dat daden centraal zullen staan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×