Ton Boon wordt gefeliciteerd door burgemeester Lenferink, foto Peter Schipper.

Ton Boon, directeur Pieterskerk, koninklijk onderscheiden

Zojuist, tijdens de receptie na afloop van de Mariavespers, is Ton Boon, directeur van de Pieterskerk, koninklijk onderscheiden. Onder leiding van Boon is de Pieterskerk uitgegroeid tot een bruisend middelpunt van de Sleutelstad. Door de gevarieerde festiviteiten, concerten, tentoonstellingen en universitaire manifestaties geniet de Pieterskerk een groeiende reputatie in Nederland. De laatste acht jaar werd de Pieterskerk grondig gerestaureerd, waarbij de vele activiteiten, op een sluiting van een half jaar na, steeds door moesten gaan. Voor zijn werk, dat Boon als directeur al 20 jaar succesvol uitvoert, is hij nu benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×