Koos Henzen is levenslang lid van de 3 October Vereeniging geworden. Links van hem Martine Heruer en rechts Trudy Kwik van de commissie PR & Werving, foto Emile van Aelst

Geslaagde aftrap ledenwervingsactie '3 October Vereeniging'

Het was een gezellig feestje afgelopen zaterdag op het Stadhuisplein, waar de ‘3 October Vereeniging’ de aftrap gaf voor een grote ledenwerfactie. Begeleid door de vrolijke klanken van The Band of Liberation, onder leiding van Simon Dubbelaar, ging de mega werving van start. Met behulp van leden van de commissie PR & Werving, in bijpassend tenue en leerlingen van het Wellantcollege, werden die avond 155 nieuwe leden ingeschreven, waarvan vier leden zelfs voor het leven. De komende weken zal men ook de buurten ingaan. Er wordt gestreefd naar 25.000 leden in 2011, het jaar, dat de ‘Vereeniging’ 125 jaar zal bestaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×