Getuigen gezocht brute overval op medewerkster Jamin

Op vrijdagochtend (11 september) omstreeks 07.45 uur werd een medewerkster van Jamin in de Haarlemmerstraat op brute wijze overvallen door twee jonge mannen. Het tweetal wachtte de 40-jarige werkneemster op, toen zij de toegangsdeur aan de kant van de Van der Werfstraat opende. Onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen en een mes, moest de vrouw geld afstaan. De mannen lieten de vrouw gekneveld achter. De twee gingen er met het geld vandoor op de (groene) fiets van de vrouw. Deze fiets en twee jassen werden later aangetroffen bij de Juliana van Stolberghof. Mensen, die de winkel op dat tijdstip zijn gepasseerd, of andere aanwijzingen zouden kunnen hebben, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

Leiden overvaljamin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×