Ruim tien tips na uitzending overval Jamin

De politie heeft al meer dan tien tips binnen gekregen over de daders van de overval op Jamin in de Haarlemmerstraat. Afgelopen dinsdag werden de beveiligingsbeelden van de overval getoond in de televisieprogramma’s Hart van Nederland, Opsporing Verzocht en Team West. Naast het tonen van de beelden op televisie hebben agenten ook in de stad flyers uitgedeeld aan passanten en heeft de politie een bord met een getuigenoproep geplaatst in de buurt van Jamin. De overval op Jamin aan de Haarlemmerstraat vond plaats op 11 september 2009. Toen de medewerkster van Jamin de toegangsdeur aan de Van der Werfstraat opende drongen twee jongemannen binnen. Zij bedreigden haar en eisten geld. De twee overvallers knevelden haar, gingen er vandoor op de fiets van de medewerkster en vertrokken via de Van der Werfstraat.

De medewerkster kon via de telefoon hulp inschakelen. Agenten gingen naar de winkel toe en troffen de vrouw gekneveld aan. In de omgeving zochten zij naar de daders, maar zonder resultaat. Alleen de groenkleurige fiets van de medewerkster werd teruggevonden bij een slootkant in het Noorderpark in de buurt van de Juliana van Stolberghof.

Advertentie

Leiden overvaljamin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×