Jong K&G, foto: Emile van Aelst .

'Rhine Tattoo 2009' weer mooi spektakel

Afgelopen zaterdag vond de grootste Nederlandse taptoe show plaats op het Leidse Pieterskerkplein. Meer dan 300 muzikanten namen deel aan deze ‘Rhine Tattoo 2009’. Onder grote belangstelling van een enthousiast publiek, werd de avond geopend door de stageband van K&G3, die het voorprogramma verzorgde. Daarna presenteerden de deelnemende bands zich aan het publiek en begon het hoofdprogramma met The band of Normandy. Een gevarieerd programma volgde, waarbij jong K&G menig Leids hart sneller deed kloppen. Het muzikale spektakel werd afgesloten door de Leidse Band of Liberation, die bestaat uit ex-legermuzikanten. Het was een gezellige en geslaagde avond.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×