Bloeiende Kip winnaar Rabobank Wensenfonds

Stichting De Bloeiende Kip is de grote winnaar van het Rabobank Wensenfonds 2009. Dat werd afgelopen donderdag in het LAKtheater bekendgemaakt. Van de in totaal 11.075 stemmen, gingen er 1.328 naar deze stichting, die de biggenhokken van Kinderboerderij de Merenwijk opnieuw wil inrichten en een nieuwe varkensstal nodig heeft. Ook 23 andere genomineerden vielen in de prijzen. Zo krijgt Verpleeghuis Van Wijckerslooth een buitenkeuken, krijgt de Vereniging Leidse schooltuinen twee kassen en krijgt de Christelijke Gereformeerde Kerk Leiden een speeltafel voor het orgel. Daarnaast stemden de medewerkers van de Rabobank op de familiekamer voor de afdeling spoedeisende hulp van het Rijnlands Ziekenhuis in Leiderdorp. Tenslotte besloot de jury de symphatieprijs toe te kennen aan Jespa, dat een rolstoelfeest gaat organiseren. Tussen nu en maart 2010 worden de winnende wensen uitgevoerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×