Budget bouw Brede School Leiden te laag

De bouw van de Brede School Leiden is uitgesteld, omdat het beschikbare budget te laag is. Alle inschrijvers op de Europese aanbesteding die de gemeente in juli hield, noemden een bedrag dat flink hoger was dan het beschikbare budget. Daardoor kan het werk nog niet gegund worden aan een aannemer en installateurs. De gemeente gaat allereerst opzoek naar bezuinigingsmogelijkheden in het ontwerp. Daarna krijgen de inschrijvers het verzoek hun inschrijving aan te passen. De gemeente hoopt nu dat de bouw halverwege volgend jaar kan beginnen. De Brede School Leiden Noord komt op het terrein tussen de Surinamestraat, Timorstraat, Arubastraat en Bonairestraat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×