Opening Blote voetenpad speeltuin de Doorbraak

Morgen wordt het blote voetenpad van speeltuin de Doorbraak feestelijk geopend. Alle kinderen en hun ouders zijn vanaf 13.45 uur welkom bij de speeltuin, waar een luchtkussen, skelters, spelletjes, muziek en limonade het feest compleet maken. Nadat de fractievoorzitter van GroenLinks Pieter Kos het blote voetenpad om 15.00 uur geopend heeft, is het toegankelijk voor iedereen die het wil ervaren. Het blote voetenpad laat stadskinderen ervaren hoe het is om in de natuur buiten te spelen. Op het pad komen ze zaken tegen als gras, steentjes, houtsnippers, tunnels, bergen, hellingen en water. Het is een gerealiseerde wensdroom vanuit het platform `bio-diversiteit in de binnenstad’. Aan de realisatie werkte onder andere de Veegploeg van Stichting De Binnenvest mee.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×