Pieter van Woensel slaat eerste paal nieuwbouw Ravenhorst

Vanmorgen sloeg wethouder Pieter van Woensel (Ruimtelijke ordening, Binnenstad en Publiekszaken) de eerste paal van de uitbouw aan de Ravenhorst. SLS Wonen gaat beide flats aan de Ravenhorst renoveren. Daarnaast wordt op en tegen de bestaande flats aangebouwd. SLS Wonen investeert EUR 11,5 miljoen in dit project, waarbij de bestaande woningen hoogwaardig worden gerenoveerd en een volledige ‘make-over’ krijgen. Beide flats krijgen een extra woonlaag en aan de kopzijde van de flat met de even huisnummers wordt ook een aanbouw met zes verdiepingen toegevoegd. Zo worden in totaal 60 woningen gerenoveerd en er komen 26 nieuwbouwwoningen bij.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×