Rosita Steenbeek te gast bij Burcht Literair

Schrijfster/actrice Rosita Steenbeek zal donderdag 24 september te gast zijn bij Burcht Literair. Vanaf 20.15 uur vertelt zij over haar nieuwste roman ‘Ander Licht’ en eerder werk. Steenbeek (1959) is bekend geworden door haar autobiografische roman ‘De laatste vrouw’ (1994) en ‘Schimmenrijk’ (1999), over de Etrusken. Steenbeek vertrok na haar doctoraal Moderne Letterkunde naar Rome om haar geluk bij de film te beproeven. Ze speelde in film- en televisieproducties en schreef artikelen voor o.a. Vrij Nederland. Daarnaast vertaalde zij diverse literaire werken uit het Italiaans. Zij woont sinds 1985 voor een groot deel van het jaar in het hart van Rome. De lezing vindt plaats in de Tuinzaal van Societeit de Burcht. Reserveren wordt aanbevolen.

Kaartjes voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat of telefonisch bij Liesbeth Feyen 071-5652459. Deze avond van Burcht Literair is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden en boekhandel Selexyz Kooyker.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×