Minder stress door Tibetaanse Yoga

Vanaf 21 september kan men, ongeacht leeftijd of conditie, les nemen in Tibetaanse Yoga in Studio de Oude Smederij aan de Haven. ‘Kum Nye Yoga’ is een stelsel van eenvoudige meditatieve bewegingsoefeningen, die ontspannen en tegelijkertijd vitaliseren. Een eeuwenoude vorm van ‘mindfulness yoga’, die door de Tibetaanse Lama Tarthang Tulku speciaal werd toegesneden op de westerse mens. Volgens Tsjikke Vlasma van het Nyingma Centrum Nederland, herstelt deze yogavorm het contact met de fysieke en mentale ervaringen, die de basis vormen van een ontspannen en gelukkig bestaan. Kum Nye Yoga geeft positieve energie en helpt stress te voorkomen. Meer info www.nyingma.nl

Cultuur Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×