Feestelijke opening Wijkservicecentrum De Lepelaar

Wijkservicecentrum De Lepelaar wordt morgen feestelijk geopend. Om 11.00 uur voltrekt wethouder Gerda van den Berg de officiële openingshandeling. Daarna presenteren de diverse dienstverleners die gebruik maken van het servicecentrum zich. Om dit alles extra feestelijk te maken, zorgt restaurant De Lepelaar voor hapjes en drankjes. Bovendien geeft de kapper kortingsbonnen weg, verkoopt de opticien merkmonturen tegen openingsprijzen, geven diëtisten van Activite gezondheidsadviezen en zijn er dansdemonstraties.

Wijkservicecentrum De Lepelaar is het laatste deel van de Apollotoren dat in gebruik wordt genomen. Het moet een ontmoetingsplek worden voor iedereen in Leiden-Zuidwest, van jong tot oud. Het centrum bevat onder andere een kapper, eetgelegenheid, en een ontmoetingsplaats voor dementerenden en hun mantelzorgers. IN overleg met de bezoekers wordt de invulling van het aanbod steeds bijgesteld. In het complex wonen senioren en mensen met een verstandelijke handicap.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×