Eerste huis-aan-huiskrant 3 October Vereeniging gepresenteerd

Afgelopen vrijdag is de eerste 3 Oktober Krant overhandigd door Frans Schohaus, voorzitter van de commissie PR en Werving en voorzitter van de 3 October Vereeniging Els van Eijk van Heslinga aan Burgemeester Henri Lenferink. De krant, met 54 pagina’s, is nieuw in de historie van de Vereening en staat vol met mooie achtergrond verhalen, toelichting over het programma en andere nieuwsfeiten. De krant wordt huis-aan-huis verspreid met het doel om, naast allerlei informatie te verstrekken, vooral ook nieuwe leden te werven. Wie de achterkant van de krant uitknipt en zichtbaar voor het raam hangt, maakt kans om een jaar gratis te mogen rijden in een speciale 3 October auto. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet men wel eerst lid worden. De krant zal komende week in heel Leiden in de bus vallen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×