Kinderwensspreekuur voor aanstaande ouders

Mensen met een kinderwens kunnen per september terecht bij speciale kinderwensspreekuren. Deze worden gehouden bij Verloskundig Centrum De Poort en bij HARA, het vrouwencentrum van de GGD in Leiden Noord. Een team van verloskundigen en een huisarts geven tijdens de spreekuren adviezen over gezond zwanger worden. Daarbij komen zaken als de invloed van bewegen, voeding, medicijngebruik en roken op het zwanger worden en zijn, aan de orde.

 

Ook worden ziekten en aangeboren afwijkingen in de familie nagetrokken.

Zorg en Zekerheid biedt, als eerste zorgverzekeraar in de regio, een vergoeding vanuit de basisverzekering voor dit spreekuur.

Een afspraak maken kan Via info@vcdepoort.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×