Walaeus Bibliotheek LUMC vernieuwd

De Walaeus Bibliotheek van het LUMC is de afgelopen tijd grondig verbouwd. Komende donderdag wordt de medische bibliotheek door prof. Dr. Eduard Klasen, lid van de Raad van Bestuur van het Leids Universitair Medisch Centrum heropend. De medewerkers en studenten maakten gebruik van een aantal afdelingsbibliotheken, totdat de Walaeus Bibliotheek in 1996 geopend werd. Dit bleek een groot succes. De bibliotheek kwam twee maal uit onderzoek van het UMCG naar voren als beste medische universiteitsbibliotheek van het land. Dankzij de verbouwing is de bibliotheek weer klaar voor de toekomst. Er zijn nu state-of-the-art voorzieningen te vinden, als smartboards voor onderwijs, e-books en omvangrijke gedigitaliseerde Archieven.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×