Gemeenten stap dichterbij oprichting Shared Service Center

De gemeente Leiden gaat door met het Shared Service Center (SSC) Leidse regio.Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Volgende maand zal ook de Leidse raad zich er nog over moeten uitspreken. Samen met de gemeenten Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude gaat Leiden hiervoor een Gemeenschappelijke Regeling aan. Deze regeling start op zijn vroegst 1 januari 2010. Eerder besloten Leiderdorp en Zoeterwoude al om in te stemmen het het SSC. In Oegstgeest valt de beslissing volgende maand.

Vorig jaar zomer is al een convenant voor de samenwerking op het gebied van de gemeentelijke bedrijfsvoering ondertekend. Voor 1 maart 2010 moet er een volwaardig bedrijfsplan liggen. In de periode tot 1 januari 2012 worden de werkzaamheden gefaseerd overgedragen naar het  SSC Leidse regio.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×