Laatste kans op gratis sloep bij Waterwoning

Aanstaande zaterdag is het Nationale Nieuwbouwdag. Groenoord cv, de samenwerking tussen Ymere en PFC2, houdt daarom zaterdag een informatiebijeenkomst over het project ‘Groenoord: van hallen naar huizen’. Het totale project omvat vijfhonderd woningen waaronder zowel appartementen als eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. De wijk is geïnspireerd op de architectuur van de Leidse binnenstad en verrijst op de plek van de Groenoordhallen. Momenteel is de verkoop gaande van de eerste serie woningen; de zogenaamde Waterwoningen. De architectuur is gebaseerd op Leidse grachtenpanden en van de 47 huizen zijn er nog enkele te koop. Snelle beslissers krijgen gunstige financieringsvoorwaarden en bovendien een gratis sloep die straks voor de deur aangelegd kan worden. De Waterwoningen kosten 350.000 tot 500.000 euro.

Binnenkort start de verkoop van 38 Pakhuizen met stijlvolle dakkapellen, hoge ramen en her en der een moderne versie van een Frans balkon. De vier verdiepingen hoge panden zijn geïnspireerd op Leidse pakhuizen. Ook 11 Stadsstudio’s komen binnenkort in de verkoop. Deze zijn met name bestemd voor starters.

Wie alles te weten wil komen over het project Groenoord kan zich op zaterdag 26 september tussen 11.00 en 14.00 uur bij Brasserie de Poort (Haven in Leiden) uitgebreid laten informeren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×