Weer auto in brand gestoken

In de nacht van donderdag op vrijdag is opnieuw een auto in brand gestoken, deze keer was de pyromaan op pad in de Prins Hendriklaan. De 81-jarige eigenaar van de auto werd rond middernacht gewekt en op de hoogte gesteld. Sinds half augustus dit jaar zijn er nu al tien auto’s uitgebrand op verschillende locaties in Oegstgeest. De brandstichtingen hebben de hoogste prioriteit voor het politieteam, dat bestaat uit een rechercheteam van zes personen. Er wordt extra gesurveilleerd. De politie roept de hulp in van iedere Oegstgeestenaar. Tips of informatie kan men melden via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Iemand, die iets verdachts opmerkt wordt verzocht onmiddellijk 112 te bellen.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×