Agressieve man weet niet van ophouden

Een 26-jarige man is afgelopen vrijdag aangehouden op verdenking van mishandeling van drie mannen. De drie, twee uit Leiden en een Hagenaar, stonden voor een horecagelegenheid aan de Lammermarkt. De verdachte riep zonder enige reden beledigingen naar het drietal. Een van hen vroeg waarom de man zich zo vervelend gedroeg en kreeg een klap als antwoord. Zijn vriend, die hem te hulp schoot kon een kopstoot incasseren van de agressieveling. De uitsmijter van de horecagelegenheid kwam tussenbeide en de politie werd gewaarschuwd. Toen de agenten ter plaatste waren probeerde de man te vluchten, maar werd tegengehouden door een van de slachtoffers, die hiervoor nog een kopstoot ontving.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×