Eindelijk overeenkomst drie sterren hotel aan Lange Mare

De eigenaar van de Four Reasons, heeft na jarenlange strijd met de gemeente en buurtbewoners, eindelijk toestemming gekregen om een drie sterren hotel te realiseren aan de Lange Mare. Het college van B&W heeft een overeenkomst vastgesteld, die binnenkort ondertekend wordt met de eigenaar van het toekomstige hotel. De aanvraag voor een bouwvergunning is ingediend voor de panden aan de Lange Mare 41-49. De zienswijzen over het plan, die zijn ingediend, hebben ertoe geleid, dat het college de aanvrager van de bouwvergunning heeft verzocht om de drie sterrenstatus van het hotel goed te waarborgen. Dit wordt vastgelegd in de overeenkomst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×