Maartje 't Hart, succesvol gekleed, verricht de opening, foto:PR.

'Mevrouw' 't Hart opent 'Dress for Success'

Gisteren heeft Maarten ’t Hart, verkleed als Maartje, de winkel van ‘Dress for Success’ aan de Waardgracht officieel geopend. Bestuurvoorzitster Camée van Blommenstein vertelde hoe ‘Dress for Success’ in Amerika ontstond in 1996 en hoe deze vestiging opgezet is. Met hulp van diverse Leidse bedrijven en instanties en de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers, werd het project gerealiseerd. Mensen, die in een uitkeringssituatie zitten, worden gratis geadviseerd en gekleed onder het motto “je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk”. Jan-Jaap de Haan overhandigde na zijn toespraakje zijn stropdas voor toekomstige sollicitanten. Het pand is ter beschikking gesteld door woningbouwcoöperatie Portaal en de inventaris is gedoneerd door diverse particulieren, bedrijven en instanties. Meer info: www.dressforsuccess-nederland.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×