Om alvast in de stemming te komen een uitgebreide fotoreportage van de opbouw van de kermis. Vanmiddag om 14.00 uur gaat de kermis open. (Foto's: Jan Thijssen).

2 en 3 oktober, "We hebben er zin in"

De voorbereidingen voor Leidens Onzet 2009, zijn al dagenlang volop in gang. De combinatie van de werkzaamheden aan en rond de Willem de Zwijgerlaan met een volledig afgezet stadscentrum, leidt tot grote verkeersproblemen. Het mag de pret niet drukken, want vanaf morgen beginnen de 2 en 3 oktoberfeesten met traditionele en bruisend nieuwe programmaonderdelen én “We hebben er zin in”. Op de Garenmarkt zullen vele sterren stralen, de kermis heeft wel 155 attracties met de hoogste zweefmolen van Europa en nog veel meer duizelingwekkende apparaten en het thema van de grote optocht luidt dit jaar ‘The American Dream’. Vrijdagavond, tussen 17.00 en 18.30 uur, zullen naar verwachting zo’n 4000 Leidenaren aanschuiven bij de Grote Hutspotmaaltijd aan de Hooglandse Kerkgracht. Het volledige programma is te bekijken op: www.3october.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×