Holland Rijnland nu vijf jaar

Het samenwerkingsverband Holland Rijnland bestaat vijf jaar. Gisteren werd dat heugelijke feit gevierd in het Quick Boys stadion in Katwijk. Thema van de feestelijke bijeenkomst was Holland Rijnland in de Randstad in 2040. Diverse sprekers, waaronder Elco Brinkman, Arthur Ringeling, Duco Stadig, Hugo Priemus en Paul van der Heijden gaven vanuit hun vakgebied hun visie over dat thema.

Holland Rijnland bestaat uit de gemeenten Leiden, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude en telt ongeveer 400.000 inwoners

Meer informatie is te vinden op www.hollandrijnland.net.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×