Winterfotowedstrijd gemeente

De gemeente organiseert een winterfotowedstrijd. De winterfoto’s zijn nodig voor de Nieuwjaarsgroet op de verlichte reclameborden in de stad en de uitnodigingen voor de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Een deskundige jury onder leiding van de Leidse fotograaf Dirk Ketting bepaalt wie de winnaar is. Deze winnaar ontvangt op 18 november de zilveren Gemeentepenning en €250. Op de plaatjes moet een Leids beeld of onderwerp staan. Bovendien moeten ze op a4-formaat worden ingestuurd, voorzien van adresgegevens op de achterzijde en negatief of cd-rom.

Verder moet de kwaliteit van de foto’s zo zijn, dat ze probleemloos vergroot kunnen worden tot 180×120 cm.
De foto’s moeten op uiterlijk vrijdag 6 november op het Stadhuis liggen. Het adres is: gemeente Leiden, t.a.v. de heer H. van Woerden, bureau Communicatie/EBK, postbus 9100, 2300 PC  Leiden. Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.
De gemeente krijgt het copyright over de winnende foto.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×