Ook tweede dader beroving pizzakoerier opgepakt

De politie heeft op 15 september een 20-jarige Sassenheimer aangehouden op verdenking van het beroven van een 17-jarige pizzakoerier uit Leiden. De voorlopige hechtenis van de verdachte is inmiddels verlengd met 90 dagen. Dat is nu pas bekend gemaakt. Zaterdagavond 7 maart werd de pizzakoerier op de Hazenboslaan in Oegstgeest overvallen door twee mannen. Dit gebeurde nadat de koerier daar een bestelling kwam afleveren. Hij werd door de twee mannen beroofd van zijn geld, mobiele telefoon, helm en bezorgscooter.

De politie is direct een onderzoek gestart en wist op woensdag 24 juni al een 16-jarige verdachte uit Alphen aan den Rijn aan te houden en nu is dus ook de tweede verdachte opgepakt. Ze zullen later dit jaar voor de rechter moeten verschijnen.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×