Foto's: Daniëlle Griffioen.

Schoonmaakbeurt gedenksteen Vrienden van de Reveilll-je

In de aanloop naar de 3 oktoberfeesten vonden Claas Griffioen en Bart Viele het vorige week de hoogste tijd om de ‘Vrienden van de Reveilll-je gedenksteen’ op het Stadhuisplein schoon te maken. Na wat fietsen en containers te hebben verplaatst, die bovenop de steen stonden, konden de heren met een zwabber en sopje de steen weer oppoetsen, zodat deze er afgelopen zaterdagochtend weer fantastisch bij lag.
In 2007 zijn de ‘Vrienden van de Reveilll-je’ weer uit de mottenballen gehaald. De ‘vrienden’ werden in 1988 voor het eerst voor één dag opgericht, met als doel de opkomst bij de reveille te vergroten.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×